Olinda Home

PORTFÓLIÓ

Nőies hangulatú kislakás Budán

A kedves kis budai lakás felfrissítése volt a célunk. Feladatom segítségnyújtás néhány új bútor, tapéta és dekoratív kiegészítők kiválasztásában, hogy a lakás hangulatossá, otthonossá váljon.

Luxusvilla a Budai hegyen

Megbízóm, a villa építtetője kért fel, hogy rendezzem be a négy szintes, modern villa második és negyedik szintjét, ahol a nappali, étkező,konyha, illetve a tetőtérben a háló kapott helyet. Modern, elegáns stílusban alkottam meg az enteriőröket. A fotók megtalálhatóak az Engels and Völkers kiadványában is. A cég a luxusingatlanok nemzetközi szakértője.

Fürdőszobai és konyha tervezés

Három gyerekes család, újonnan épülő családi házába terveztem meg három fürdőszobát, egy mosókonyhát és a konyhát. Mindezt modern, fiatalos stílusban. A nappali tervének elkészítése ajándék volt. 

Legénylakás - indusztriális stílusban

Megrendelőm egyedülálló férfi, akinek egyik álma vált valóra, mikor beköltözhetett loft lakásába, a fővárosban. Az indusztriális kiegészítők és a stílusra jellemző bútorok, burkolatok határozzák meg a tágas teret. 

Családi ház, elegáns-modern köntösben

Vidéki család kért fel otthonuk teljes megtervezésére. A közösségi terek, a konyha, étkező, nappali a ház központja. A fehér alapszínhez, a háziasszony kedvencét a mustársárgát párosítottam és kevés rose gold is megjelenik az enteriőrben. A jól szeparált privát zóna, a kislányok és a szülői háló saját gardróbokkal bír. Az ikrek egyike nagyon szereti a lovakat, emiatt jelenik meg az ő szobájában egy színes ló, falfestéssel.  A másik kishölgy szobája a hercegnős tematika köré épült. A lányok (s egyben vendég) wc-je és fürdője vidám, színes megjelenésű, a szülői fürdőszobát pedig a gyönyörű padlóburkolat határozza meg. (A kész házat 2018 karácsonyán fogjuk fotózni)Vidéki ház nappalija vintage-indusztriál stílusban

Feladatom egy négy fős család nappalijának, étkezőjének újragondolása volt. Egy-két bútordarabot meghagytunk, mint az étkezőasztalt és székeket, de a konyha és a nappali teljesen új stílust kapott, új bútorokkal, kiegészítőkkel.


Föld színek, türkiz és pink kiegészítőkkel

A többfunkciós 'nagyszobában' a már meglévő bútorok elrendezése és a térszervezés kialakítása volt a feladatom. A konyha viszont új, ami magas fényű cappucino bútort kapott.

Romantikus kislakás Pasaréten

Egy kis lakás teljes felújítása volt feladatom ebben a kellemes otthonban, ahol falat is bontottunk a nappali és konyha közt, hogy növeljük a térérzetet. Így alakult ki a reggelizőpult, mely két oldalról is használható. A tulajdonos kedvelt színe a rózsaszín, így eköré építkeztünk. A lakás hangulata magávalragadó lett. Enteriőrképek hamarosan.

TETSZENEK A MUNKÁIM?

Amennyiben tetszett amit látott, bátran keressen meg!