Olinda Home

Magamról

Varsányi Brigitta enteriőrtervező vagyok, az Olinda Home megálmodója. A célom, hogy szakmai segítséget nyújtsak otthonuk, munkahelyük igényes, személyre szabott kialakításában. 


Miért ne lehetne a lakásunk elegáns, kifinomult vagy divatos? Ez nem lehetetlen. Mindenki törekszik a szép, harmonikus élettér kialakítására és valószínűleg Ön is ugyanezeket szeretné megvalósítani meglévő vagy leendő otthonában. Az én feladatom, hogy mindenben a segítségére legyek, akár a terek megformálásáról, akár a stílusos bebútorozásról legyen szó.


Úgy érzi, hogy szeretne valami egyedit, de nem tudja pontosan megfogalmazni elképzeléseit? Bizonytalan a stílus, a bútorok, színek, textilek kiválasztásában? 

Talán épp ellenkezőleg, nagyon sok elképzelése van, de nem tudja őket önállóan megvalósítani? Keressen fel bizalommal és valóra váltjuk az Ön álmát is! 


Ajánlatkérés

Milyen tervezésre lenne szüksége?

Elrendezési és bútorozási terv

Világítási terv

Gépészeti kiállások meghatározása

Burkolati-, álmennyezeti terv

Stílus és színvilág kialakítása

Lakástextil / Bútor tervezés

Vásárlásban való segítség

Szolgáltatások


Lakberendezés / Tervezés

Kivitelezés

A betervezett elemek teljes körű beszerzésében való részvétel. Cégek ajánlása. A teljes műszaki megvalósítás a kezdetektől a beköltözésig.

Tanácsadás

  • Cleartex design szaktanácsadás. Minden héten hétfőn és szerdán 9-15 h között Budaörsön, a Cleartex Kft. bemutatóterében. Melegburkolat: szőnyeg, padlószőnyeg, linóleum, PVC, szennyfogó rendszerek.
  • A helyszín megtekintése közben, a megrendelő kérdéseire válaszolok. Egyszeri alkalom, egy-két órás időtartamban.

Bútorfelfrissítés

Nem minden csúnya, ami régi. Kis fantáziával a régi kiegészítők új köntösbe öltöztethetők, hogy illeszkedjenek egy új stílusú enteriőrbe. Így válhat egy megunt bútor újra a tulajdonos kedvencévé.
PARTNEREK

https://apeker.hu
https://apeker.hu